duminică, 22 februarie 2009

Pachete+ pentru prizee? Nimic mai simplu!

Pentru a va mari castigurile pe prizee puteti sa activati pachete+. Acestea se numesc MaxPack sau Pack+. Va pot aduce castiguri mai mari, dar si unele privilegii. Folosind 6 pachete poti deveni membru V.I.P. pe Prizee, ceea ce presupune: de 2 ori mai multe pachete pe zi, si de 2 ori mai multe castiguri pe zi (daca inmultim si adunam, ne dam seama ca vom castiga de 4 ori mai mult) , cadouri exclusive, etc .
Pachetele pot fi si cumparate, dar se pot castiga si prin alte metode cum ar fi:
PackBarre , o mica bara unde sunt afisate reclame. In fiecare minut care trece se castiga un procentaj, iar cand se ajunge la 100% se castiga un pachet. Daca un refferal de-al tau castiga un pachet, castigi si tu de pe urma lui. Deci, este destul de profitabil! Inregistati-va aici .
PS: Pentru a va creste mai repede procentajul la pack barre, va puteti folosi de un mic truc: creeati mai multi useri in Windows (din Control Panel) si intrati pe fiecare user in parte si deschideti bara (ca sa intrati trebuie sa dai LOG OFF - de unde dati si restart, shut down etc) dupa care ramaneti pe unu din ele.Cand pe acel cont va cere codul de verificare, introduceti si pe celelalte usere.
PS 2: Pentru a va creste mai repede procentajul ,intrati pe contul vostru pe PackBarre si in stanga jos o sa fie un link Paid To Click(FR). Intrati acolo si dati click pe fiecare reclama in parte. Fiecare click dat va aduce 0.05% in plus.Merita!

Un comentariu: